Hos Det Sociale Vaskeri sætter vi uendelig stor pris på vores frivillige, og vi er altid på udkig efter nye! Som frivillig kan du hjælpe til på mange forskellige måder afhængig af, hvad du brænder for.  Som frivillig hos os skal du ikke være bange for at tage fat, men vi tager selvfølgelig altid hensyn til din situation og kalender. Når vi arbejder sammen, er omgangstonen uformel, og vi hygger os altid i vaskeriet. At være frivillig hos os er et stort ansvar, men én ting er sikkert. Du laver et stykke arbejde, som har stor betydning for andre mennesker!

Det kræver det at være frivillig

Personlige kompetencer:

• Du har stort personligt overskud og en seriøs indstilling til arbejdet
  • Empatiske evner. – Du skal være rummelig og robust
  • Du har et åbent sind og en god portion humor!

Formelle krav:

• Du er loyal over Kirkens Korshærs værdigrundlag
  • Du har ikke selv misbrugsproblemer inde på livet
  • Du har ikke privat omgang med brugerne
  • Du husker at du har tavshedspligt

Det tilbyder vi

Som frivillig hos os få du løbende supervision. Du modtager også en frivillig håndbog og bliver inviteret med til arrangementer både i vaskeriet og i Kirkens Korshær.

Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet som frivillig, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi mødes med henblik på at snakke om hvilken rolle og hvilke opgaver, der kunne passe godt til dig.

Ring til Marina Willems på: marina@kirkenskorshaer.dk eller på telefon 28 10 67 52